Linköping AIS utklassade Linköping U på hemmaplanLinköping AIS utklassade Linköping U på hemmaplan

Stort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegernStort jubel när LiU AIF IBK säkrade seriesegern

Linköping U besegrade Vingen på hemmaplanLinköping U besegrade Vingen på hemmaplan
15 mars 2024 21:31
Innebandy

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby

Linköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot ÅbyLinköping IBS tappade matchen i tredje perioden mot Åby

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping

Förlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM NorrköpingFörlust på hemmaplan för Linköping U mot KFUM Norrköping
8 mars 2024 21:30
Innebandy

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden

Linköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje periodenLinköping AIS avgjorde mot Söderköping i tredje perioden
3 mars 2024 18:20
Innebandy

Seger för IBF Linköping i toppmötet med Linköping IBK

Seger för IBF Linköping i toppmötet med Linköping IBKSeger för IBF Linköping i toppmötet med Linköping IBK
1 mars 2024 21:34
Innebandy

Målfest för Rimforsa borta mot Linköping IBS

Målfest för Rimforsa borta mot Linköping IBSMålfest för Rimforsa borta mot Linköping IBS
25 februari 2024 16:31
Innebandy

Oavgjort mellan IBF Linköping och Solfjäderstaden

Oavgjort mellan IBF Linköping och SolfjäderstadenOavgjort mellan IBF Linköping och Solfjäderstaden
25 februari 2024 14:06
Innebandy

Svårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBS

Svårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBSSvårstoppade LiU AIF IBK fortsätter vinna - 14-6 mot Linköping IBS
18 februari 2024 19:04
Innebandy

Linköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningen

Linköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningenLinköping AIS vann mot Rimforsa i förlängningen

IBF Linköping utklassade Linköping Universitet på bortaplan

IBF Linköping utklassade Linköping Universitet på bortaplanIBF Linköping utklassade Linköping Universitet på bortaplan
11 februari 2024 13:59
Innebandy

Storseger för Linköping IBK hemma mot Trosa Edanö

Storseger för Linköping IBK hemma mot Trosa EdanöStorseger för Linköping IBK hemma mot Trosa Edanö
11 februari 2024 11:34
Innebandy

Ombytta roller när Mantorp besegrade Linköp IBK Ung

Ombytta roller när Mantorp besegrade Linköp IBK UngOmbytta roller när Mantorp besegrade Linköp IBK Ung
9 februari 2024 21:14
Innebandy

Linköping AIS avgjorde mot Linköping IBS i tredje perioden

Linköping AIS avgjorde mot Linköping IBS i tredje periodenLinköping AIS avgjorde mot Linköping IBS i tredje perioden
3 februari 2024 16:34
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Linköping AIS mot Åby

Förlust på hemmaplan för Linköping AIS mot ÅbyFörlust på hemmaplan för Linköping AIS mot Åby
28 januari 2024 18:59
Innebandy

Filip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vann

Filip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vannFilip Nordlander tvåmålsskytt när Linköping AIS vann
28 januari 2024 16:28