1-1 för Sturefors mot LiU1-1 för Sturefors mot LiU

Expertens sågning av IFK: "Som det är nu är det ett stort haveri"

Expertens sågning av IFK: "Som det är nu är det ett stort haveri"Expertens sågning av IFK: "Som det är nu är det ett stort haveri"
Axén om situationen: "Många lag som inte hamnar rätt gör något åt det"
27 maj 2024 23:08
Fotboll

Efter smällen: Ilskna fans i protest mot IFK-ledningen

Efter smällen: Ilskna fans i protest mot IFK-ledningenEfter smällen: Ilskna fans i protest mot IFK-ledningen
Martinsson om sin roll: "Det får du fråga styrelsen om""Resultatet är inte okej"
27 maj 2024 21:32
Fotboll

Mantorp utklassade Österstad - seger med 7-0

Mantorp utklassade Österstad - seger med 7-0Mantorp utklassade Österstad - seger med 7-0
27 maj 2024 21:27
Fotboll

Skeninge vann efter David Ingessons dubbel

Skeninge vann efter David Ingessons dubbelSkeninge vann efter David Ingessons dubbel
27 maj 2024 21:25
Fotboll

Linköping B segrare efter walk over från Waria

Linköping B segrare efter walk over från WariaLinköping B segrare efter walk over från Waria
27 maj 2024 15:46
Fotboll

Måndagssurr – hört och hänt i den lokala fotbollen

Nollorna spräckta – nu har alla lag släppt in mål
27 maj 2024 11:00
Fotboll

Olsson: "Kommer kunna spela fotboll igen"

Olsson: "Kommer kunna spela fotboll igen"Olsson: "Kommer kunna spela fotboll igen"
27 maj 2024 18:30
Fotboll

IFK Norrköping fick storstryk – publiken buar efter utklassning

IFK Norrköping fick storstryk – publiken buar efter utklassning IFK Norrköping fick storstryk – publiken buar efter utklassning

Målfest för AC Studenterna borta mot Derby

Målfest för AC Studenterna borta mot DerbyMålfest för AC Studenterna borta mot Derby
Fotboll

Hjulsbro segrade mot Åtvidaberg på Kopparvallen

Hjulsbro segrade mot Åtvidaberg på KopparvallenHjulsbro segrade mot Åtvidaberg på Kopparvallen
26 maj 2024 18:00
Fotboll

Ljungsbro laddar för häftiga derbyt: "Många pratar om matchen"

Ljungsbro laddar för häftiga derbyt: "Många pratar om matchen"Ljungsbro laddar för häftiga derbyt: "Många pratar om matchen"
En poäng mot jumbon: "Hade varsin halvlek"
26 maj 2024 17:07
Fotboll

Rimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtid

Rimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtidRimforsa vann mot Vikingstad - trots underläge i halvtid
Fotboll

Stark första halvlek räckte för Gottfridsberg

Stark första halvlek räckte för GottfridsbergStark första halvlek räckte för Gottfridsberg
26 maj 2024 17:01
Fotboll

LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2

LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2LSW för tuffa för Borensberg - förlust med 0-2
Fotboll

Studenterna vann mot Mjölby S/Turab på Lundbyvallen

Studenterna vann mot Mjölby S/Turab på LundbyvallenStudenterna vann mot Mjölby S/Turab på Lundbyvallen
26 maj 2024 16:56
Fotboll

Här firar Olsson guldet – efter svåra sjukdomen

Här firar Olsson guldet – efter svåra sjukdomenHär firar Olsson guldet – efter svåra sjukdomen
26 maj 2024 15:34
Fotboll

Skyttekungen slog till för ÅFF – igen: "Vi har riktigt bra kemi"

Skyttekungen slog till för ÅFF – igen: "Vi har riktigt bra kemi"Skyttekungen slog till för ÅFF – igen: "Vi har riktigt bra kemi"
Ny storseger efter stabil matchRisiga arenan: "Trånga omklädningsrum"
26 maj 2024 15:14
Fotboll

Jonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot Kisa

Jonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot KisaJonathan Törnquist fyramålsskytt i LiU:s seger mot Kisa