– Om allt löser sig får vi en bra backbesättning. På papperet tycker jag att vi är favorit till att vinna serien, jag ser inget annat lag. Även om Bäcken, Vänersborg och Borås är bra, säger MHC:s sportchef Jacob Karlborg.

På fredagen hade MHC-laget teambuilding i Saab arena, på åskådarplats på LHC:s match mot Färjestad. Den ledighetsperiod som laget haft kring jul är över.

MHC startar alltvåan borta mot Jonstorp lördagen den 5 januari. Övriga matcher ser ni nedan. Av hemmamatcherna kan Boråsmatchen flyttas till en fredag och en av de övriga blir "sponsormatch".

I spelartruppen var 24-årige backen Victor "Trötter" Andersson med redan den sista matchen av grundserien. Nu tryout-tränar han på med laget och det kan bli en comeback resten av säsongen. Victor lade annars av efter förra säsongen, men är nu spelsugen igen och har sett alla matcher från läktarplats.

I övrigt har MHC ytterligare en back på gång från ett division 1-lag. Där är det inget klart än, men kan bli klart i helgen.

I alltvåan går sex av åtta lag vidare till playoff-spel uppåt efter 14 omgångar. De andra har spelat färdigt. MHC har inga bonuspoäng med sig efter seriesegern i grundserien.

MHC:s matcher: 5/1 Jonstorp borta, 9/1 Bäcken hemma, 13/1 Grästorp b, 16/1 Borås h, 20/1 Vänersborg b, 23/1 Värnamo b, 27/1 Olofström h, 3/2 Jonstorp h, 6/2 Bäcken b, 10/2 Grästorp h, 13/2 Borås b, 17/2 Vänersborg h, 20/2 Värnamo h, 24/2 Olofström b.