LHC:s ungdomsakademi fortsätter att få fram landslagsspelare. I kommande landslagssamling i februari är det elva spelare som är uttagna. I U19-landslaget är målvakten Jesper Myrenberg uttagen som har en stark säsong bakom sig med J20-laget och som även varit utlånad till allsvenska Västerås under några matcher. Den A-lagsaktuella backen Simon Lundmark, som gjort över 100 minuter och därmed kommer att skriva på ett rookiekontrakt när som helst, är också kallad. Även forwarden Nikola Pasic som varit med A-laget från och till är uttagen.

I U18-landslaget är det forwarden Arvid Costmar och backen Albert Lyckåsen som får chansen. Båda två är spelare som spås en ljus framtid. Senast efter LHC:s A-lags hemmaförlust mot Frölunda i torsdags var Lyckåsen ett namn som Eddie Larsson, lagkapten i LHC:s A-lag, vale att lyfta fram.

– Vi har en ljus framtid då det ploppar upp bra backar varje år. Nu har vi snart en till kille, Albert Lyckåsen, som är en duktig back som kommer upp. Det är bra för (Fredrik) Emvall för då kan han skriva kontrakt med lite billigare backar och köpa in dyrare forwards, sa kapten då och skrattade.

I team 17 är det Hugo Ollas, Daniel Ljungman, Elliot Ekmark och MateuszSzurowski som är uttagna och i team 16 är Theo Angesved. Även Remy Von Allmen är uttagen till team 17, dock för det schweiziska landslaget.