Bremer: "Stängde ner dem rätt bra"

Mjölby HC bättrade på självförtroendet ytterligare inför omstarten efter jul genom segern mot Osby på onsdagskvällen.

Mjölby HC får fortsätta jubla. Nu längtar laget efter spel i Alltvåan.

Ishockey2019-12-11 22:18

Men det satt ändå långt inne. Efter kvittering till 1–1 i den 45:e minuten och 2–1 i den 56:e blev det ändå seger för MHC mot Osby. Segerskytten blev ingen mindre än David Bremer.

–  De spelade ganska bra i dag och låg på. Matchen gällde ju något för dem och det märktes, säger Bremer.

MHC var redan klara för Alltvåan och hade en mindre press på sig än vad tabelltrean Osby hade.

– Det fanns perioder där vi tappade lite fokus. Men i det stora hela stängde vi ner dem rätt bra.

På söndag spelas den sista matchen för MHC innan omstarten.

–Vi kommer möta Osby efter jul igen så det är viktigt att ha med sig det arbetet och försvaret vi har i dag, avslutar Bremer.