Hancock utesluter inte en Ă„terkomst

Piraterna hoppas locka tillbaka Greg Hancock till klubben. SjÀlv utesluter inte den forne Piratkaptenen en Äterkomst. Men han kommer inte ta nÄgra beslut innan lÀkarna gett beskedet att hustrun Jennie Àr bra.

Om Piraterna fÄr ordning pÄ ekonomin sÄ kan Greg Hancock övervÀga en Äterkomst i klubben.

Om Piraterna fÄr ordning pÄ ekonomin sÄ kan Greg Hancock övervÀga en Äterkomst i klubben.

Foto: Thomas Augustsson

Speedway2019-11-07 16:35

Piraterna gick pÄ onsdagskvÀllen ut med en vÀdjan till sponsorer och supportrar om hjÀlp att lösa den ekonomiska krisen pÄ klubbens Facebooksida.
I inlĂ€gget skriver de ocksĂ„ att om de lyckas lösa situationen sĂ„ har de möjlighet att bygga ett starkt lag igen. Ett lag med Daniel Davidsson som lagledare och Greg Hancock som en av förarna i laget. 
NÀr Sporten nÄr den forne Piratkaptenen i hemmet i Kalifornien sÄ bekrÀftar han att Piraterna varit i kontakt med honom om en Äterkomst. NÄgot som han berÀttar att han inte utesluter om klubben fÄr ordning pÄ ekonomin.
– Jag har inget lag i Sverige sĂ„ det Ă€r klart att jag skulle övervĂ€ga det nĂ€r jag vet vad klubben har för planer för framtiden. Jag vill ju ha garantier för att de inte hamnar i samma sits som 2017 och som de Ă€r i nu Ă€ven nĂ€sta Ă„r, sĂ€ger Hancock. 

Hancock tog som bekant timeout frĂ„n speedwayen nĂ€r hans fru Jennie drabbades av bröstcancer. Han berĂ€ttar att hon nu genomgĂ„tt cellgiftsbehandling och att hennes vĂ€rden Ă€r klart bĂ€ttre. 
Nu Ă„terstĂ„r strĂ„lbehandling och operation och innan det Ă€r klart sĂ„ kommer Hancock inte ta nĂ„gra beslut om sin framtid som speedwayförare. 
– Jennie och familjen Ă€r nummer ett. Det kommer inget att Ă€ndra pĂ„. SĂ„ innan lĂ€karna sĂ€ger att allt Ă€r bra sĂ„ tar jag inga beslut gĂ€llande vilken klubb jag ska köra för.. Men jag trĂ€nar och gör allt jag kan för att vara redo nĂ€r den dagen kommer.

 

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om