Forslings kanon hittade rätt för Florida – se målet

Gustav Forslings fina skott gav rubriker i natt när Linköpingskillens Florida vann en rysare över Columbus i NHL.

Gustav Forsling gjorde mål i natt.

Ishockey2023-11-07 09:08

Florida vann med 5–4 efter att ha kvitterat i slutminuten av den tredje perioden och sedan avgjort i förlängningen.

LHC-fostrade Gustav Forsling fick i vanlig ordning rejält med istid (21.34) och skickade dessutom in sitt andra mål för säsongen när han laddade bössan från blå och elegant tryckte in 2–0 till Florida bakom en skymd Columbus-målvakt (se klippet ovan).

Florida gick även fram till 3–0 redan efter sex minuters spel innan hemmalaget vaknade till och vände på matchen.

– Det är svårt att dominera en hel match och de (Columbus) blev nog utskällda efter den starten. Tränaren fick dem förmodligen att tända till, sa Forsling till Floridas hemsida efter matchen.