Fortsatt folkfest för fjärde veckan i rad

I onsdags var det dags för ny musikfest när Melissa Horn spelade i Lokverkstan, och trivselfaktorn var hög när hon klev upp på Motalas nya musikscen. "Jag tyckte lokalen var vacker när jag kom hit, men nu när ni är här är den ännu vackrare”, ropade en glad Melissa Horn ut till publiken. Drygt 800 biljetter hade sålts till konserten, som hölls inför sittandes publik.

Melissa Horn gav publiken ett gott betyg i början av konserten. "Det är så bra stämning redan", sa hon och blinkade till publiken som inte var sena med att svara henne.

Melissa Horn gav publiken ett gott betyg i början av konserten. "Det är så bra stämning redan", sa hon och blinkade till publiken som inte var sena med att svara henne.

Foto: Amanda Svanberg

Motala2022-07-21 17:00
undefined
Konserten med Melissa Horn var den fjärde i raden sedan Lokverkstan slog upp sina portar i slutet av juni. Nu väntar konserter med Molly Sandén och Ulf Lundell.
undefined
Förutom sina egna låtar, spelade Melissa Horn låtar från när hon var med i "Så mycket bättre". Något som publiken inte hade något emot.
undefined
Drygt 800 biljetter hade sålts till konserten med Melissa Horn, som spelade inför en sittande publik. "Vi har fått många förfrågningar om det och vi tyckte att den här konserten passade för att testa det konceptet", säger Daniel Bark som är en av arrangörerna.
undefined
”Det är så kul att se er”, sa Melissa Horn när hon hade spelat några låtar. "Jag tyckte lokalen var vacker när jag kom hit, men nu när ni är här är den ännu vackrare”, fortsatte hon och fick jubel och applåder av publiken.
undefined
Fanny Wettergren och Vilma Beckman hade varit på plats från klockan fem, för att säkerställa en plats längst fram. "Vi är väldigt taggade", säger Vilma, och får medhåll från Fanny "Ja, det känns kul att Motala äntligen fått en musikscen", säger hon.
undefined
Trots att det var varmt både utomhus och inne i Lokverkstan var publiken på toppenhumör genom hela konserten. "Fryser ni?", frågade Melissa Horn publiken i början av spelningen. "Jag tar inte illa upp om någon går ut, jäklar vad varmt det är", fortsatte hon.
undefined
Under konserten berättade Melissa Horn att hon hade en Motalabo med i sitt band. Claes Björklund som spelar klaviatur och sjunger.
undefined
För Lena Dahlgren är det andra konserten i sommar med Melissa Horn. "Jag såg henne spela i Söderköping", säger Lena. För Eva Dahl är det andra konserten i Lokverkstan. "Jag var här och såg Miriam Bryant, nu ser jag framemot Melissa, hon sjunger så bra", säger Eva.
undefined
Frida Rosenqvist och Victoria Cornell fick biljetter till konserten i sista stund. "Mina föräldrar skulle gått men fick förhinder så vi fick biljetterna i stället, jag lyssnade mycket på Melissa Horn förut så låtarna kommer nog komma tillbaka till mig under konserten", säger Frida.
Karta: Lokverkstaden vid gamla Motala verkstad
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!